Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+2 téli isz. - UTC AM 00+1 nyári isz.

VÍZÖNTŐ KORA VÉGSŐ AKTIVÁCIÓ

2020. június 17., szerda

Gyűrűs Napfogyatkozás Meditáció

Ne felejtsétek el, hogy előtte még június 21-én reggel 8:40 perckor lesz egy előkészítő, támogató meditáció is, ahol a Gyűrűs Napfogyatkozásnak az energiáját arra fogjuk használni, hogy azt vízualizáljuk, hogy több mint 144 000 ember kritikus tömege, de akár 1 millió ember fog részt venni a fő meditáción, a Vízöntő Kora Aktiváción junius 30-án reggel 7:48 perckor.





Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy társteremtője legyél annak a beindításnak, ami majd elindítja a Vízöntő Korát.

3. Most hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy védelemmel vegyen körbe a meditáció alatt és után. Kérd meg, hogy alakítson át mindent, ami nem a Fényt szolgálja.

4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, majd áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjáig.

5. Lásd gondolatban magad előtt, hogy ez a Fény átalakítja az összes még meglévő sötétséget a Földön, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az emberiség számára. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy elkezdődik a Vízöntő Korának egy új nagy kozmikus ciklusa és tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára a Földön.

A meditáció javasolt időtartama 20 perc.

A "Vízöntő Kora" meditációról szóló friss információk itt lesznek olvashatók:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése