Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+2 téli isz. - UTC AM 00+1 nyári isz.

VÍZÖNTŐ KORA VÉGSŐ AKTIVÁCIÓ

2020. november 2., hétfő

'Idővonal Korrekció' tömegmeditáció a Jupiter- Plútó-Pallas hármasának együttállási pillanatában, november 11-én 11:11-kor

VEZETETT MEDITÁCIÓ!!!





Aki szeretne ellazulni a meditáció előtt, érdemes meghallgatnia!




















Kedves érdeklődők!


'Idővonal Korrekció' tömegmeditációt a Jupiter- Plútó-Pallas hármasának együttállási pillanatában, november 11-én 11:11-kor (magyar idő szerint) és ha vezettetést érzel, akkor csatlakozhatsz ehhez:


A meditáció pillanatában, Párizs aszcendense együttállásban lesz a Galaktikus központtal, és a Párizsi Istennői örvény a következő szintjére aktiválódik.





Ha Franciaországban vagy, itt csatlakozhatsz a párizsi Rózsa Rendje csoporthoz:

https://www.facebook.com/groups/302376580972341


vagy a versaillesi Rózsa Rendje csoporthoz:


https://www.facebook.com/groups/1613860968663520/


A meditáció pontos idejét időzónáknak megfelelően, itt találod:


https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Timeline+Correction&iso=20201111T101111&p1=%3A



Instrukciók:




1. Használd a saját technikád, mely ellazult tudatállapotba visz.


2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt arra, hogy segítségével beindítsd azt, hogy az idővonal visszaváltson a Vízöntő kora optimális idővonalára.


3. Hívd be az Ibolyalángot annak elsődleges Forrásából, hogy egy védelmi kört alkosson körülötted a meditáció közben és a meditáció után. Kérd, hogy alakítson át mindent, ami nem szolgálja a Fényt.


4. Képzelj el egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Kozmikus Központi Napból kiáradva szétszóródik az Univerzum összes galaxisának Központi Napjához. Majd képzeld el, hogy ez a Fény belép a mi Galaktikus Központi Napunkon keresztül, áthalad a Galaxisunkon, majd a Naprendszerünkbe érkezik és áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a Föld bolygó minden lényén, valamint a testeden keresztül a Föld középpontjába.


5. Vizualizáld, hogy a Fény visszaváltja a planetáris evolúciót az optimális idővonalra. Képzeld el, hogy eltávolít minden még megmaradt sötétséget a Földről, meggyógyít minden egyenlőtlenséget, eltöröl minden szegénységet és bőséget hoz az emberiség minden tagja számára. Képzeld el, hogy egy puha rózsaszín Istennői Fény ölel át minden létezőt a Föld bolygón, és meggyógyítja az érzelmi testüket. Vizualizáld, hogy a Vízöntő korának egy új, nagy kozmikus ciklusa elkezdődik, ami tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz el mindenki számára a Földön. Képzeld el a saját tökéletes életedet az új Vizöntő Korban.


Javasolt ideje a meditációnak, 20 perc.




Ez most a végső csata,...:

https://www.youtube.com/watch?v=SKug38ZDzG0&feature=youtu.be


...hogy megnyerjük fényes jövőnket:


https://www.youtube.com/watch?v=BP4R0rI1wk8




A Fény Győzelme! ✨✨

Fordította: MCCS

Részlet forrása: https://2012portal.blogspot.com/ 
2020. október 28., szerda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése